Valentijnsactie in Rotterdam

Op 13 februari deden vele Rotterdammers hun valentijnsinkopen. Zes dames van de badjassenbigade informeerden hen over welk cadeautje zij in elk geval niet voor hun geliefde moesten aanschaffen: schoonheidsproducten van Ahava.

Met grote gebroken harten in de hand maakten wij voorbijgangers duidelijk dat de producten van Ahava niets met liefde te maken hebben. Zij worden namelijk gemaakt bij een illegale nederzetting op bezet Palestijns gebied. Veel Rotterdammers toonden interesse in ons verhaal. Zij hadden hierover een dag eerder ook al kunnen lezen in AD Rotterdams Dagblad, waarin een interview stond met een van de badjassendames.

De badjassenbrigade bezocht in Rotterdam ook een filiaal van drogisterijenketen De Tuinen. Wij hadden het gerucht gehoord dat daar misschien Ahava-producten te koop zouden zijn. Gelukkig was dat niet het geval. De verkoopster was zelfs zeer geinteresseerd in onze informatie en beloofde onze bevindingen over Ahava door te zullen geven aan het hoofdkantoor.

Comments are closed.